GALATASARAY NİCKLERİ
-AsLaN KükResiN DüNya inLesiN SeN VaR OldUğuN SürE CimBom YenSin!!!!!!!
-уєяι gєℓιη¢є вєкℓєяιz уєяι gєℓιη¢є кüкяєяιz
-terkedilme duygusunu sevilmemenin acısını erkeklerin yaptığı ihaneti hep cimbom unutturdu bana
KOMİK NİCKLER
-Hady ßen küçükken mıknatıs yuttum ßiLinçsizce(!) Ama herkeste 1 parça demir mi yutmu$ qeLen yapı$ıo qiden yapı$ıo...
-eĞerR GERçekteN HyTTan BİR darbe Yİyip AĞlaRSan bENİde YanınA ÇağıR çünKÜ menDİL satIyORumM Bİr ALAna biR BEdava xDxD
-aşık olupta dert çekeceğime grip olurum burnumu çekerim ))))))
-DİKKAT!!! KAYNANAMI ARIYORUM GÖRENLERİN GÖRMEMEZLİKTEN GELMELERİ RİCA OLUNUR...
AŞK NİCKLERİ
-DüŞünÜyoRumdA DüŞüNceLeriN En GüSeLi SeNiN BeNi DüşÜnÜp DüŞünmEdİğiNi DüŞüNüRkEn DüŞüNüyoR OLmaNı DüŞüNmEk GaLibA
-Seviyorum YOUR EYES...Çünkü onlar VERY NİCE...Bikere LOOK AT ME...Ondan sonra forget me...Kalbim tik tak FOR YOU...Çünkü I LOVE YOU <3
-nefes almak değilmiş yaşamak ateşlerde yanmak gibi birşey seni severken sensiz olmak:(
-ѕηѕιz gєçєη 1 ∂αкιкα вιℓє вιя öмüяѕє вηα;;;;ѕηѕιz gєçєη 1 öмяü ηαѕıℓ нєѕαρℓαяѕıη α¢αвα؟؟؟؟
-SEN BUZSUN BEN ATES. BENİM GÜCÜM SENİ ERİTMEYE YETMİYOR. SEN ERİDİĞİNDE DE SU OLUP BENİ YOK EDİYORSUN.
ANLAMLI NİCKLER
-en büyük hatam seni sevmek deyil senin beni sevmeni beklemek
-Suskunlugum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Ama... Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye Birde Karşımdakine Bakarım Adammı? Diyee..!
-ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!
-AsLaN KükResiN DüNya inLesiN SeN VaR OldUğuN SürE CimBom YenSin!!!!!!!
-уєяι gєℓιη¢є вєкℓєяιz уєяι gєℓιη¢є кüкяєяιz
-terkedilme duygusunu sevilmemenin acısını erkeklerin yaptığı ihaneti hep cimbom unutturdu bana
KOMİK NİCKLER
-Hady ßen küçükken mıknatıs yuttum ßiLinçsizce(!) Ama herkeste 1 parça demir mi yutmu$ qeLen yapı$ıo qiden yapı$ıo...
-eĞerR GERçekteN HyTTan BİR darbe Yİyip AĞlaRSan bENİde YanınA ÇağıR çünKÜ menDİL satIyORumM Bİr ALAna biR BEdava xDxD
-aşık olupta dert çekeceğime grip olurum burnumu çekerim ))))))
-DİKKAT!!! KAYNANAMI ARIYORUM GÖRENLERİN GÖRMEMEZLİKTEN GELMELERİ RİCA OLUNUR...
AŞK NİCKLERİ
-DüŞünÜyoRumdA DüŞüNceLeriN En GüSeLi SeNiN BeNi DüşÜnÜp DüŞünmEdİğiNi DüŞüNüRkEn DüŞüNüyoR OLmaNı DüŞüNmEk GaLibA
-Seviyorum YOUR EYES...Çünkü onlar VERY NİCE...Bikere LOOK AT ME...Ondan sonra forget me...Kalbim tik tak FOR YOU...Çünkü I LOVE YOU <3
-nefes almak değilmiş yaşamak ateşlerde yanmak gibi birşey seni severken sensiz olmak:(
-ѕηѕιz gєçєη 1 ∂αкιкα вιℓє вιя öмüяѕє вηα;;;;ѕηѕιz gєçєη 1 öмяü ηαѕıℓ нєѕαρℓαяѕıη α¢αвα؟؟؟؟
-SEN BUZSUN BEN ATES. BENİM GÜCÜM SENİ ERİTMEYE YETMİYOR. SEN ERİDİĞİNDE DE SU OLUP BENİ YOK EDİYORSUN.
ANLAMLI NİCKLER
-en büyük hatam seni sevmek deyil senin beni sevmeni beklemek
-Suskunlugum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Ama... Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye Birde Karşımdakine Bakarım Adammı? Diyee..!
-ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!
5/3/2010, 10:12 tarafından KubilayTaner
» Spot On 8 Tüm Ünitelerin Kelimeleri
5/3/2010, 10:10 tarafından KubilayTaner
» 2009 Anadolu Liseleri Yerleştirme Puanları
4/17/2010, 08:37 tarafından KubilayTaner
» Dünyayla İlgili Gerçekler
4/13/2010, 21:16 tarafından KubilayTaner
» Matematikle İlgili Zeka Soruları
4/13/2010, 20:57 tarafından KubilayTaner
» Matematikle İlgili Sözler
4/13/2010, 20:33 tarafından KubilayTaner
» YGS 2010 Sınav Soruları