Öncelikle benim bir kız kardeşim vardı yıllar önce trafik kazasında öldü. Ben 4-5 yaşında falandım ama dün gibi hatırladığım çok ender anlardan biridir o kaza anı kardeşimin gözlerimin önünde ölmesi falan. Neyse uzatmıyım ben şehir dışında yatılı okulda okuyorum bi gece yatağıma yattığımda nedense aklıma geldi napıyodur şimdi kimbilir diye düşünüyorum ağlamaklı bi şekilde uyuyakalmışım.. Gecenin bi vakti uyandım her yer zifiri karanlık tabi odada herkes rahatsız olduğu için gece lambasını açmıyoruz.. Ama uyanışım da normal bir uyanış değil panikle uyandım deli gibi etrafıma bakıyorum kontrolsüzce birşey arıyo gibiyim naptığımı bilmiyorum sağa sola bakınırken ( ben üst ranzada yatıyorum ) sağ tarafımın ayakucunda baştan aşağı bembeyaz bi kız çocuğu gördüm böyle boyu ranzanın benim yatağımın başladığı yere kadar geliyodu yüzünü seçemiyorum ama kız olduğu belli ve kafasını hafifçe yana bükmüş dimdik bana bakıyo.. Acayip korktum ben kaçmaya çalışıyorum olmuyo bağırmaya çağırmaya mümkün değil sesim çıkmıyo.. Bazı arkadaşlar şimdi karabasan diyecek ama değil gayet net hatırlıyorum çünkü kıpırdayabiliyorum yatakta doğrulmuş vaziyetteyim sadece sesim çıkmıyo ve sesimin çıkmamasının nedeni de bence o anki yaşadığım ani yoğun korku. En sonunda kafamı şuursuzca sağa sola çevirirken bi baktım gitmiş..
Benm görüşüm ben bunun kız kardeşim olduğuna eminim çünkü hem içimden bi ses öyle söylüyo hem de yaşasaydı 13-14 yaşlarında olucaktı ve o boylarda olucaktı.. Bir açıklaması olan varmı bu konuya arkadaşlar ?
Sadece bu değil ben gece uyanıp dört kat aşağı (yatakhaneler dört katlıydı) inip çıktım uykumda tekrar çıkıp su içip yatmışım nöbetçi arkadaş söyledi sabah
Benm görüşüm ben bunun kız kardeşim olduğuna eminim çünkü hem içimden bi ses öyle söylüyo hem de yaşasaydı 13-14 yaşlarında olucaktı ve o boylarda olucaktı.. Bir açıklaması olan varmı bu konuya arkadaşlar ?
Sadece bu değil ben gece uyanıp dört kat aşağı (yatakhaneler dört katlıydı) inip çıktım uykumda tekrar çıkıp su içip yatmışım nöbetçi arkadaş söyledi sabah
5/3/2010, 10:12 tarafından KubilayTaner
» Spot On 8 Tüm Ünitelerin Kelimeleri
5/3/2010, 10:10 tarafından KubilayTaner
» 2009 Anadolu Liseleri Yerleştirme Puanları
4/17/2010, 08:37 tarafından KubilayTaner
» Dünyayla İlgili Gerçekler
4/13/2010, 21:16 tarafından KubilayTaner
» Matematikle İlgili Zeka Soruları
4/13/2010, 20:57 tarafından KubilayTaner
» Matematikle İlgili Sözler
4/13/2010, 20:33 tarafından KubilayTaner
» YGS 2010 Sınav Soruları